Lucian Bute: “O să revin în ring doar când o să fiu pregătit”

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Sosit în România, pugilistul Lucian Bute a organizat astăzi o conferință de presă în care a explicat de ce a luat decizia de a se opera la mâna stângă și și-a amânat, astfel, meciul cu Jean Pascal, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 25 mai.

„Am încercat să fac anumite eforturi pentru a continua, ca să nu amân meciul, dar, din păcate, după mai multe consultări cu doctorul, am fost nevoit să iau această decizie. A trebuit să mă operez, pentru că aveam dureri insuportabile! Am luat decizia asta pentru viitorul carierei mele.

Era foarte riscant să urc în ring accidentat, mai ales că aveam în față un adversar foarte puternic. Ce am pățit în Anglia, în meciul cu Froch, a fost o învățătură de minte pentru mine. De acum încolo, voi urca în ring doar atunci când voi fi apt sută la sută.

Accidentarea mea s-a produs în perioada de pregătire, iar pe 1 mai am luat decizia de a mă opera. Era un stres foarte mare și din punct de vedere psihologic, eram terminat. Nu puteam să mă antrenez, nu puteam lovi cu stânga…Durerile ajunseseră la cot și la umăr.

Intervenția chirurgicală a durat în jur de o oră, o oră și jumătate, iar după spusele doctorului, recuperarea decurge foarte bine. O să mă întorc la Montreal la începutul lunii iulie, dar în sala de box nu cred că o să intru mai devreme de septembrie.

Lupta cu Jean Pascal va avea loc, probabil, pe 25 ianuarie. Am convenit această dată, dar, repet, voi urca în ring doar dacă voi fi recuperat sută la sută”, a spus Lucian Bute.

Sursa: Evenimentul Zilei.

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=55003

Adaugat de la Mai 20 2013. Adaugat in Box, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App