Bernard Hopkins: “Vreau să lupt cu Froch sau Bute”

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Boxerul Bernard Hopkins, campion mondial IBF la categoria semigrea, îşi doreşte un meci la supermijlocie cu campionul Carl Froch sau cu fostul campion Lucian Bute la sfârşitul acestui an, dacă americanul va câştiga meciul cu challengerul obligatoriu Karo Murat, programat pe 13 iulie la New York.

Hopkins, 48 ani, cel mai în vârstă campion mondial din toate timpurile, consideră că un meci cu Froch sau Bute i-ar aduce mai mulţi bani decât o confruntare cu Chad Dawson, Nathan Cleverly sau Beibut Şumenov sau o eventuală urcare la categoria grea-uşoară.

”Ce credeţi că ar face Bute şi Bernard Hopkins la Montreal? Sunt un nume acolo. Am văzut mulţimea scandând numele meu acolo. Ar fi un meci pe bani mulţi. Sau cel cu Froch, acasă la el, dacă îl bate pe Kessler”, a declarat Hopkins pentru Ring TV.

Hopkins este dispus să boxeze în Canada sau Anglia, unde s-ar vinde peste 9.000 de bilete, comparativ cu 3-5.000 în SUA.

Bute, care şi-a pierdut centura pe 25 mai 2012, va reveni în ring cel mai devreme în ianuarie 2014, când va lupta cu Jean Pascal, iar Froch doreşte un meci doar la categoria supermijlocie şi nu la semigrea. Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, are în palmares 31 de victorii (24 prin KO) şi o înfrângere la profesionişti

Sâmbătă, la Londra, Carl Froch, campionul IBF, va lupta pentru unificarea centurilor cu danezul Mikkel Kessler, campionul WBA, în faţa căruia a suferit una dintre cele două înfrângeri din palmares, în anul 2010.

Meciul lui Hopkins cu Murat, challenger oficial, mai tânăr cu aproape 20 de ani, va avea loc la Barclays Center din Brooklyn. Americanul numără în palmares 53 victorii (32 prin KO), 6 înfrângeri şi 2 egaluri, în timp ce germanul are 25 victorii (15 prin KO), 1 înfrângere şi 1 egal.

Sursa: Agerpres

Despre: ,,,,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=55187

Adaugat de la Mai 23 2013. Adaugat in Box, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App