(VIDEO) Atentat la maratonul din Boston (Atenţie imagini şocante)

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

UPDATE: Au apărut zvonuri legate de o explozie la metroul din Chicago!

UPDATE 23:05 Autorităţile din Boston au avertizat că vor provoca o explozie controlată în următoarele minute, anunţă BBC.

UPDATE 22:55 Conform FOX News, trei persoane ar fi decedat!

UPDATE 22:51 Explozia a avut loc la 14:45, la aproximativ o oră după ce învingătorul trecuse linia de sosire. Conform CNN, patru persoane ar fi fost transportate de urgenţă la Massachusetts General Hospital. În oraşele din preajma Bostonului s-a declarat stare de urgenţă, autorităţile fiind pregătite pentru alte posibile incidente.

27.000 de alergători e cifra estimativă a participanţilor la Maratonul de la Boston, cea mai importantă cursă de acest gen

UPDATE 22:43 Conform site-ului oficial al competiţiei, la maraton ar fi participat şi un român: Andrei Flueraşu (42 de ani).

***

Două explozii au avut loc astăzi la hotelul Fairmount Copley Plaza din Boston, în apropierea liniei de sosire a maratonului din oraş.

În timp ce mii de alergători treceau linia de sosire a maratonului din Boston, două explozii au avut loc la hotelul din apropiere în jurul orei 15:00, ora locală. Acesta era cartierul general al evenimentului sportiv şi a fost închis ca urmare a incidentului. Conform CNN, cel puţin 6 persoane ar fi fost rănite, dar numărul victimelor ar fi mult mai mare.

“A fost o explozie, poliţia, pompierii şi medicii au ajuns repede la hotel. Încă nu ştim cîţi oameni au fost răniţi”, a declarat purtătorul de cuvînt al poliţiei din Boston, informează Gazeta Sporturilor

VEZI IMAGINI ŞOCANTE

Despre: ,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=53762

Adaugat de la Apr 15 2013. Adaugat in Atletism, Main, Ultimele stiri, Video. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App