Sumă impresionantă donată pentru victimele de la maratonul din Boston

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Organizatorii Maratonului de la Londra şi-au anunţat intenţia de a dona unui fond de susţinere a victimelor exploziilor de la Boston câte două lire sterline (2.30 euro) pentru fiecare atlet care va trece linia de sosire la cursa de duminică.

Cu 35.500 de atleţi aşteptaţi la Londra, organizatorii se bazează pe o donaţie totală de 81.000 de euro.

“Toate persoanele care au legătură cu Maratonul de la Londra sunt în stare de şoc după evenimentele teribile de la Boston şi vrem să ne manifestăm sprijinul pentru familiile victimelor şi pentru comunitatea de sportivi de acolo”, a declarat directorul Maratonului de la Londra, Hugh Brasher.

Directorul Maratonului de la Boston, Tom Grilk, a mulţumit omologilor de la Londra, subliniind că nimeni nu va uita gestul lor.

Un moment de reculegere este prevăzut înainte de startul Maratonului de la Londra, iar participanţii vor purta banderole negre.

Trei persoane au fost ucise şi peste 170 au fost rănite, luni, în două explozii violente care au avut loc în timpul maratonului din Boston (nord-estul Statelor Unite), informează Mediafax.

Despre: ,,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=53931

Adaugat de la Apr 19 2013. Adaugat in Atletism, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App