Meci de zile mari în Superliga de rugby!

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Etapa a patra din SuperLiga CEC Bank va avea drept cap de afiș duelul dintre CSM Baia Mare, vice-campioana din 2012, și Steaua București.

Întâlnirea dintre cele două formații este una cu tradiție pentru campionatul național de rugby, ambele având ca obiectiv câștigarea finalei care va desemna campioana sezonului 2013.

În istoria celor două echipe, acestea s-au întâlnit de nu mai puțin de 6 ori în semi-finale și de trei ori în ultimul act al competiției. Deși în perioada 2003-2009 bucureștenii au dominat copios confruntările cu maramureșenii, după 2010 balanța s-a înclinat în fața băimărenilor. În ultimii 3 ani, steliștii au reușit să se impună doar o singură dată, în 2011, pe teren propriu, în rest victoriile revenind celor de la Baia Mare.

Deși lupta decisivă pentru campionat este încă departe, victoria oricărei echipe îi va oferi un ascendent moral puternic acesteia. Steaua se deplasează la Baia Mare din postura de lider al Superligii, cu 3 victorii din tot atâtea posibbile, în timp ce CSM-ul are o victorie și o înfrângere, dar speră la o prestație excelentă pe teren propriu, care să-i aducă al doilea succes din acest sezon, informează Ştirile din Sport.ro

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=53663

Adaugat de la Apr 12 2013. Adaugat in Rugby, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App