România – Georgia 9-9 / Oaspeţii câştigă Cupa Naţiunilor la golaveraj!

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Romania a jucat sambata, de la ora 15:00, cu Georgia, in Cupa Europeana a Natiunilor la Rugby. Cele doua echipe au ramas neivinse in acest sezon, si dupa acest meci, fiecare avand cate patru victorii. Castig de cauza au avut georgienii, care castiga trofeul datorita golaverajului mai bun fata de cel al “stejarilor”!

In clasament, Georgia este peste Romania, datorita golaverajului superior. Georgineii au marcat 126 de puncte si au primit 52, fata de 105 si 56 ale Romaniei.

Pentru partida decisiva in stabilirea campioanei din acest an, a fost delegata o brigada de arbitri din tara galilor. La centru a fost Ian Davies, un cavaler al fluierului nascut pe 18 ianuarie 1978, originar din Bridgend. Davies a arbitrat pana in prezent in competitii precum Liga Celtica, AMLIN Challenge Cup, Cupa Europeana a Natiunilor, LV Cup sau Six Nations U20.

Lotul Romaniei: Adrian Apostol, Catalin Fercu, Florin Vlaicu, Robert Dascalu, Ionut Dimofte, Adrian Matei, Mihaita Lazar, Florin Surugiu, Paulica Ion, Andrei Radoi, Vali Ursache, Mihai Macovei, Daniel Carpo, Viorel Lucaci, Marius Sarbe.
Rezerve: Eugen Capatana, Andrei Ursache, Horatiu Pungea, Ciprian Caplescu, Csaba Gal, Ionut Niacsu, Alexandru Mitu, Alin Coste.

Sursa: Sport Total FM

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=52374

Adaugat de la Mar 16 2013. Adaugat in Rugby, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App