Laurent Jalabert, fostul campion la ciclism a fost implicat într-un accident rutier

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Fostul rutier Laurent Jalabert, selecţionerul echipei de ciclism a Franţei, a fost accidentat de o maşină în timp ce se plimba cu bicicleta, luni, la Montabaun.

Campionul mondial la contratimp din 1997 a suferit o fractură de tibie şi peroneu la piciorul stâng. Conform medicilor, el a fost rănit şi la umăr. Ancheta urmează să determine circumstanţele coliziunii cu maşina, în apropiere de domiciliul fostului sportiv, într-un cartier din Montauban.

Jalabert a leşinat, dar şi-a revenit până la sosirea echipelor de intervenţie şi viaţa sa nu este în pericol. El a fost internat într-o clinică din Montauban.

Laurent Jalabert, în vârstă de 44 de ani, s-a retras la finalul sezonului 2002. Câştigător a mai multor curse clasice (Milano-Sanremo, Fleche Wallonne, Turul Lombardiei), el s-a impus şi în Turul Spaniei în 1995 şi în Paris-Nisa de trei ori.

În Turul Franţei, el a obţinut cel mai bun rezultat, un loc patru, în 1995, anunţă Mediafax.

Despre: ,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=52096

Adaugat de la Mar 12 2013. Adaugat in Turul Frantei, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App