Diego Maradona: ”Nu am înșelat fiscul italian”

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Fostul jucător al echipei Napoli, Diego Maradona, a declarat, într-un mesaj video transmis prin intermediul avocatului său, că nu a înşelat fiscul italian.

“Nu am înşelat fiscul. Jucam fotbal şi erau alţii care au semnat în locul meu. Nu mi-e teamă să mă întorc în Italia, iar fiscul va trebui să prezinte dovezi pentru acuzaţiile aduse. Nu am semnat nimic Adevăraţii vinovaţi sunt liberi şi pot merge liniştiţi la Napoli, în schimb eu nu, şi nu este corect”, a spus Maradona în acest mesaj înregistrat la locuinţa lui din Dubai şi dat publicităţii de avocatul Angelo Pisani.

Maradona a fost condamnat în 2005 în Italia, de către Curtea de Casaţie, la plata a 37,2 milioane de euro, din care 23,5 milioane penalizări, pentru că nu şi-a plătit la timp impozitul pe venit. Însă justiţia italiană a decis la 3 noiembrie 2011 să reia procesul din cauza unei erori de procedură.

În 2012, Maradona a declarat că vrea să negocieze cu fiscul italian pentru a putea merge “să-i îmbrăţişeze pe suporteri” şi să sărbătorească împlinirea a 25 de ani de la câştigarea primului titlu naţional de către Napoli.

Campionul mondial din 1986 şi-a exprimat din nou dorinţa de a revedea publicul care l-a adulat: “Vreau să revin în Italia ca un domn pentru că nu am furat pe nimeni”.

Campion mondial în 1986 cu Argentina, Maradona a marcat 115 goluri în 259 de meciuri, în perioada 1984 – 1991 pentru Napoli, unde a fost mereu adulat. Alături de el, Napoli a câştigat singurele două titluri de campioană a Italiei (1987, 1990), anunta Mediafax.

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=50319

Adaugat de la Feb 6 2013. Adaugat in Monden, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App