Continuă circul / Lance Armstrong, dat în judecată de o campanie de asigurări. Ce daune i se cer

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Compania de asigurări SCA Promotions a anunţat, joi, că l-a dat în judecată pe Lance Armstrong şi că reclamă cel puţin 12 milioane de dolari, sumă ce reprezintă primele acordate fostului rutier american pentru victoriile sale din Turul Franţei, precum şi daune.
Conform avocatului companiei, Jeff Dorough, plângerea a fost depusă la un tribunal din Dallas, documentul având 35 de pagini.

“În prezent toată lumea ştie că Lance Armstrong a insistat în ceea ce ar putea fi cea mai elaborată şi cea mai scandaloasă minciună cu sânge rece din istoria sportului. Acum este momentul ca domnul Armstrong să facă faţă consecinţelor acţiunilor sale. Acestea includ returnarea tuturor sumelor ce i-au fost vărsate de SCA, peste 12 milioane de dolari în total”, se arată în plângea SCA Promotions.

Suma reclamată de companie reprezintă cele 7,5 milioane de dolari constând în bonusurile primite de Armstrong, precum şi 5 milioane de dolari – daune şi cheltuieli de judecată.

Contactat de AFP, unul dintre avocaţii lui Lance Armstrong, Mark Fabiani, a declarat că acordul din 2006 dintre SCA şi fostul rutier, în valoare de 7,5 milioane de dolari, îi interzice asiguratorului să pretindă rambursarea sumei.
Uniunea Ciclistă Internaţională a anunţat, în luna octombrie, că i-a retras lui Lance Armstrong cele şapte titluri din Turul Franţei, după un raport al Agenţiei Antidoping Americane (USADA) în care rutierul texan era acuzat de dopaj sistematic. Recent, Armstrong a recunoscut pentru prima oară în public, într-un interviu acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey, că a luat produse dopante în timpul carierei sale cicliste, după mai mult de zece ani în care a negat acest lucru, anunta Mediafax.

Despre: ,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=50423

Adaugat de la Feb 8 2013. Adaugat in Turul Frantei, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App