Cazul Armstrong / Lance Armstrong nu va colabora cu USADA

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Fostul ciclist Lance Armstrong, căruia i-au fost retrase cele şapte titluri din Turul Franţei şi care a fost exclus pe viaţă din sport, nu va colabora cu Agenţia Antidoping Americană (USADA) pentru a-i fi redusă suspendarea, a declarat, miercuri, avocatul sportivului, Tim Herman.

“Din mai multe motive, Lance Armstrong nu va colabora cu USADA, care demonizează doar anumite persoane. USADA nu are jurisdicţie asupra a 95 la sută dintre ciclişti. Armstrong va răspunde tuturor întrebărilor în interiorul unui tribunal internaţional” , a spus Herman.

Uniunea Ciclistă Internaţională a anunţat, în luna octombrie, că i-a retras lui Lance Armstrong cele şapte titluri din Turul Franţei, după un raport al Agenţiei Antidoping Americane (USADA) în care rutierul texan era acuzat de dopaj sistematic. Recent, Armstrong a recunoscut pentru prima oară în public, într-un interviu acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey, că a luat produse dopante în timpul carierei sale cicliste, după mai mult de zece ani în care a negat acest lucru, anunta Mediafax.

Despre: ,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=51147

Adaugat de la Feb 21 2013. Adaugat in Turul Frantei, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App