Scandal peste hotare / Țiriac a întrat în gura presei din Spania

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

 

Ion Tiriac e centrul unui scandal de proportii in Spania. Fostul mare tenismen roman e acuzat ca ar fi intrat ilegal in posesia arenei Magic Box (Caja Magica) din Spania.

Maria de la Cabeza Quiros, directorul de operatiuni a orasului Madrid, a fost suspendata temporar din functie, fiind suspectata ca i-a atribuit necinstit arena lui Ion Tiriac, anunta presa din Spania. Decizia a fost luata de presedintele Congresului din Madrid, Enrique Nunez, care a ordonat si un audit intern!

Maria de la Cabeza Quiros e acuzata si de lipsa de transparenta in informatii, deoarece n-a prezentat documentele contractului cu Tiriac nici pana acum, desi i-au fost cerute inca din luna septembrie.

“Ne ramane intrebarea daca acest presupus tratat favorabil companiei lui Ion Tiriac este legat cu contractul prin care fostul mare tenismen organizeaza in Caja Magica turneul sau de tenis, in schimbul ca toti madrilenii sa plateasca o mica parte din suma de 34 milioane de euro, pana in 2021. Consiliul local trebuie sa lamureasca aceasta problema”, mai scriu spaniolii.

294 de milioane de euro a costat constructia arenei Magic Box, de trei ori mai mult decat se estima la inceput!

Magic Box e considerata de spanioli ca fiind cea mai proasta investitie din ultimii ani. Arena e folosita doar o data pe an, timp de o saptamana, la meciurile de tenis ale Mastersului de la Madrid. A fost construita in 2009 de arhitectul francez Dominique Perrault, informează Ziare.com.

Despre: ,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=48388

Adaugat de la Dec 18 2012. Adaugat in Monden, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App