(VIDEO) / Incredibil: Cum proba Mitică Dragomir acum 12 ani acuzațiile procurorilor de azi în ”Dosarul Transferurilor”!

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

 

După ce a început circul cu ”Dosarul Transferurilor”, fotbalul românesc parcă nu a mai fost la fel. Fiecare om implicat în sistem are o părere, însă spre deliciul presei, Mitică Dragomir se pare că are mai multe.

Vezi mai jos emisiunea din 2000:

După ce acesta a sărit să îl apare pe Giovanni Becali, spunând sus și tare că acesta este nevinovat. Asta nu este nimic însă, Mitică spunând sus și tare când s-a dat verdictul în luna aprilie că : ”S-a făcut dreptate!”.

Amuzant este că Mitică nu avea aceeași părere și în anul 2000, când acesta s-a contrat în stilul caracteristic cu Giovanni în cadrul emisiunii lui Marius Tucă, ”Marius Tucă Show”. Prezent în emisiune, Mitică flutura documente și urla :

“Aţi luat majoritatea banilor din fotbalul românesc, aţi nenorocit cluburile! L-aţi luat pe Iulian Arhire de la Galaţi, păcălindu-l pe Stoica Mihai, sau dacă nu l-aţi păcălit, înseamnă că e un manager foarte prost, pe 300.000 de dolari. Galaţiul ia 300.000, iar cota de transfer e de 3-4-5 milioane! Uitaţi contractul!”.

Fluturînd documente, Dragomir continua: “Clubul recunoaşte dreptul exclusiv al companiei aceasta, auziţi cum o cheamă: Phoenix BV! Deci jucătorul, dacă a ajuns la Dinamo, Dinamo nu va şti niciodată cu cît se vinde jucătorul! Nu are dreptul! Aţi mai auzit aşa ceva? Este caz unic în lume!”

În schimb marți, în cadrul unei conferință de presă, același Mitică a spus :
“După decizia Înaltei Curţi voi comenta pe larg. Acum nu am ce discuta. Nu am ce să reproşez multor oameni implicaţi în acest scandal pentru că au ţinut fotbalul în viaţă şi au adus bani în ţară”.

Acum, la 12 ani distanță, etapa documentelor și urletelor a fost schimbată cu un simplu : ”S-a făcut dreptate!”, numai că poate finalmente abia acum s-a făcut dreptate, însă nu tocmai cum doreau dânșii.

 

Vezi opinia jurnalistului Daniel Nazare cu privire la Decizia Curții de Apel

Despre: ,,,,,,,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=46767

Adaugat de la Noi 14 2012. Adaugat in analiza, Main, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App