(VIDEO) Incidente incredibile la meciul Senegal – Coasta de Fildeş

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

 

Meciul dintre Senegal şi Coasta de Fildeş de sâmbătă seara, a fost întrerupt după ce fanii gazdelor au declanşat haos-ul întrând pe teren înarmaţi spre Drogba, în timp ce alţii au încendiat arena.

Scorul era de 2-0 pentru oaspeţi când suporterii gazdelor au întrerupt partida.

 

UPDATE: Se pare că pe străzile din Dakar au loc adevărate bătălii între suporteri, forţele armate din Senegal fiind nevoite să intervină cu tunuri cu apă. Jurnaliştii acreditaţi meciului au fost reţinuţi în stadion pentru moment.

Conform unui comunicat de presă a lui Zahin Debo, purtătorul de cuvânt al Federaţiei din Senegal, suporterii ivorieni, la fel ca şi echipa, nu vor părăsii arena până când situaţia nu se calmează, ulterior aceştia fiind escortaţi spre aeroport.

Conform mai multor ştiri care circulă pe Twitter, situaţia în Senegal s-a calmat. Din păcate, mai există şi variante care anunţă un număr mare de răniţi. Meciul a fost abandonat şi aproape sigur nu o să mai fie reluat, Coasta de Fildeş urmând să câştige meciul cu 3-0.

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=45055

Adaugat de la Oct 13 2012. Adaugat in Main, Media, Ultimele stiri, Video. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App