(VIDEO) Germania – Suedia 4-4 / Suedia s-a dus în iad şi înapoi

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Germania tocmai şi-a pierdut recordul de 100 % după ce Suedia a revenit incredibil de la 0-4, în minutul 58, fiind aproape de ceva ce am mai văzut în Dinamo – Foresta, în Liga 1.

Thriller-ul din Germania a început cu Miro Klose, marcaând de două ori, primul fiind marcat în minutul 15, urmat de Per Mertesacker, care a dus scorul la 3-0 în faţa Angelei Merkel, cancelarul Germaniei şi prim-ministrul, Fredrik Renfeldt.

Golurile lui Miro Klose l-au dus la doar o reuşită distanţă de Muller, celebrul atacant al panzerului. La 11 minute după pauză, Mesut Ozil a făcut 4-0 şi deja scorul din weekend, 6-1 cu Irlanda, era la orizont.

Din acel moment începe revenirea suedeză. Zlatan trimite cu capul o pasă perfectă a lui Kallstrom, în minutul 62. De nicăieri parcă, Lusting şi Elmander, omul Galatei au făcut 4-3 în minutul 76. Apoi s-a jucat pe contre, fiecare echipă ratând incredibil, dar Elm, de nicăieri face 4-4 şi reduce la tăcere Germania.

Mai jos aveţi rezumatul acestui meci:

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=45240

Adaugat de la Oct 17 2012. Adaugat in International, Ultimele stiri, Video, World Cup 2014. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App