Se lasă cu sancţiuni pentru Senegal după incidentele din meciul cu Coasta de Fildeş

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

 

Senegalul a fost descalificat de la Cupa Africii pe Naţiuni din ianuarie 2013, după incidentele de sâmbătă seara din meciul cu Coasta de Fildeş. Momentan nu se ştie dacă Confederaţia de fotbal africană o să îi pedepsească şi mai aspru.

Mediul din Dakar a fost oprit după 74 de minute, la scorul general de 6-2 pentru Coasta de Fildeş, după ce mai mulţi suporteri au pătruns ameninţător pe teren, atacându-l pe Drogba, apoi totul culminând în bătălii groaznice ce s-au purtat pe străzile de lângă arenă.

Suporterii oaspeţilor au fost obligaţi să ajungă pe teren pentru a scăpa de atacurile gazdelor, care au dat foc arenei, dar şi care aruncau cu „rachete”, torţe sau pietre.

Iniţial arbitrul a oprit meciul pentru circa 40 de minute, în speranţa că poliţia poate stopa luptele, însă ulterior acesta a decis ca meciul să fie oprit definitiv. În tot acest timp, jucătorii ivorieni aşteptau în centrul de la mijlocul terenului, fiind înconjuraţi de stewarzi, deoarece se pare că accesul la vestiare nu era tocmai sigur.

 

Despre: ,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=45293

Adaugat de la Oct 17 2012. Adaugat in International, Ultimele stiri, World Cup 2014. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App