Rusia trece greu de Azerbaijan, dar continuă parcursul perfect

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

 

 

Rusia începe ziua a 4-a calificărilor pentru Mondialul de peste 2 ani de zile, din Brazilia cu o victorie grea împotriva Azerbaijanului, 1-o, printr-un gol marcat în minutul 80, după un penalty contestat de toată lumea.

După victoria 1-0 împotriva Portugaliei, de vineri, Rusia a plecat cu fruntea sus în meciul cu fostul stat din spaţiul ex – sovietic, ce azer, însă pe măsură ce minutele au trecut, disperarea gazdelor era din ce în ce mai mare. Gazdele nu au convins, jucând mediocru, uitând că încă nu s-au calificat, chiar dacă au trecut de lusitani, dar spre final, cu ajutorul arbitrului care a dictat un penalty după o intervenţie în afara careului, asupra lui lui Kokorin.

Penalty-ul a fost transformat de Shirokov, iar Rusia a obţinut o nouă victorie, mult mai muncită decât se aşteptau, iar lucrurile arată bine pentru Capello.

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=45200

Adaugat de la Oct 16 2012. Adaugat in International, Ultimele stiri, World Cup 2014. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App