Furtuna stopează meciul Polonia – Anglia

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

 

 

Vestea că meciul Polonia – Anglia a fost amânat, a înfuriat cluburile din insulă, care sperau să îi aibe astăzi pe internaţionali sub antrenament. Meciul a fost reprogramat astăzi, la ora 18, ora României.

Ce s-a întâmplat? Problema este destul de încâlcită. Iniţial, englezii nu au dorit să intre pe teren după ce naţionala U21 a avut incidente deosebit de grave în Serbia. Suporterii gazdelor au avut remărci rasiste asupra lui Danny Rose şi Sterling, apoi totul degenerând cu o bătaie generală.

După ce au fost avertizaţi de FIFA că dacă nu intră pe teren, s-ar putea să aibe probleme mari de tot, englezii s-au pregătit, însă stupoare, în Varşovia turna cu găleata, iar acoperişul stadionului nu putea fi tras. Cred că vă amintiţi episodul România – Uruguay, când problemele birocratice au interzis ca stadionul să fie acoperit, iar lapoviţa a lovit puternic.

S-au purtat negocieiri extreme, însă meciul nu a putut începe. Vestea bună este că totuşi el urmează să se joace miercuri, la ora 18, asta dacă între timp federaţia poloneză a dat ok-ul pentru tragerea acoperişului.

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=45264

Adaugat de la Oct 17 2012. Adaugat in International, Ultimele stiri, World Cup 2014. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App