Chile – Argentina 1-2 / Un nou pas spre Mondial reuşit de albastri

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

 

Argentina îşi continuă drumul la pas spre Cupa Mondială din Brazilia, loc unde rivala de moarte a gazdelor doreşte să câştige titlul suprem, chiar în inima inamicului. 

Marţi noaptea, Argentina s-a deplasat în Chile, pe o arenă unde mereu au avut probleme. Meciul a început furibund, iar Alexis Sanchez a fost foarte aproape să îl învingă pe Sergio Romero, dar portarul Sampdoriei a scos cu o paradă de senzaţie. În minutul 28, cel mai bun fotbalist al lumii, Lionel Messi a deschis scorul cu o execuţie tipică reuşită cu al său picior stâng.

După câteva minute, vulpoiul Real-ului, Gonzalo Higuain a marcat şi el după un solo de senzaţie. Era 2-0. Garry Medel apoi a fost aproape să reducă din handicap, însă a ezitat foarte mult, iar argentinieii au aruncat mingea spre Sergio Aguero care printr-o cursă solitară a izbit bara.

În prelungirile meciului, mult prea târziu ca să se mai schimbe ceva, Felipe Gutierrez a marcat pentru Chile, dar Argentina obţine o victorie care îi duce aproape de calificare.

 

 

Despre: ,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=45288

Adaugat de la Oct 17 2012. Adaugat in International, Ultimele stiri, World Cup 2014. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App