Abdullah Avci, selecţionerul Turciei : “Nu am nici cea mai mică inteţie să demisionez!”

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

 

Situaţia naţionalei Turciei este din ce în ce mai groaznică după ce Abdullah Avci, selecţionerul acesteia, a spus că nu are de gând să părăsească naţionala şi că speră în calificare.

După ce Turcia a fost învinsă vineri seara de România, marţi a venit rândul ca Ungaria să îi spulbere pe turci, aceştia fiind într-o situaţie grea de tot, însă nu imposibilă. După meci, Avci a spus : “Analizând meciul, noi am început exact cum trebuie, însă din păcate nu am reuşit să păstrăm tempo-ul ridicat. Imediat după ce am primit golul, ne-am pierdut total încrederea”.

“Moralul era destul de jos după meciul cu România, iar când Ungaria a marcat al doilea gol, atunci am căzut de tot. Este dezamăgitor că jucătorii îşi lasă adversarii atât de liberi, dar din păcate aceasta este realitatea. Nu am nici cea mai mică intenţie să demisionez, problema nu este dacă plec sau nu, ci problema este că fotbalul turc are nevoie de consistenţă”.

Turcia a început catastrofal preliminariile Cupei Mondiale, câştigând doar cu Estonia şi pierzând cu România, Olanda şi Ungaria.

 

Despre: ,,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=45269

Adaugat de la Oct 17 2012. Adaugat in International, Ultimele stiri, World Cup 2014. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App