Cristiano Ronaldo la selecţia 100 / Este aproape de doborârea a două recorduri ale naţionalei Portugaliei

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

 

 

Veşti bune pentru Cristiano Ronaldo, după ce acesta este aproape de a bifa cea de a 100 selecţie pentru naţionala Portugaliei în meciul pe care aceştia urmează să îl dispute marţi, acasă cu Irlanda de Nord.

Ronaldo, în vârstă de 27 de ani, este aproape de o performaţă incredibilă, fiind aproape de a ajunge la cifra 100 pentru lusitani, la doar 27 de prezenţe în spatele legendarului, Luis Figo, însă pe care este foarte posibil să îl depăşească, dacă nu o să intervină ceva neprevăzut.

Cristiano Ronaldo nu este la singurul record, mai având nevoie de 4 goluri pentru a deveni cel mai bun marcat din istoria naţionalei, depăşindu-l pe Pedro Pauleta care a înscris de 40 de ori. Ronaldo a debutat pentru Portugalia, la un meci contra Kazakhstan-ului, în 2003 şi de atunci a prins 99 de selecţii.

Deşi a fost accidentat în meciul cu Rusia, starul lui Real Madrid este aşteptat să joace din primul minut în această partidă a lusitanilor.

Despre: ,,,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=45112

Adaugat de la Oct 15 2012. Adaugat in International, Ultimele stiri, World Cup 2014. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App