Editorial/ Eugen Dinu: Unde se intersectează fotbalul cu politica…

Share to Google Plus

Relatarea mea începe în anul 2004. Sătui până în gât de Iliescu şi de Constantinescu, românii simţeau nevoia de o schimbare, iar, la momentul acela, Băsescu părea opţiunea potrivită, deşi nu era străin de politică, fiind una dintre piesele importante în guvernele post-decembriste.

La început chiar l-am simpatizat pentru sinceritatea debordantă de care a dat dovadă în pragul acelor alegeri, atunci când a recunoscut că “îi pare rău de faptul că, după atâţia ani de la Revoluţia din ’89, românii sunt nevoiţi să aleagă între doi comunişti”.

Sunt convins că datorită acestei fraze a reuşit să ajungă în fruntea statului. Însă, într-un final, şi Traian a dezamăgit.

Editorial/ Eugen Dinu: Lipsa de concurenţă de la Euro sau circul din România?

Probabil vă întrebaţi ce legătură are asta cu fotbalul. Ei bine, între timp, în timpul celor două mandate ale lui Băsescu, omul de afaceri Adrian Porumboiu a clădit o formaţie desăvârşită la Vaslui.

Trebuie să dezvălui că şi pe fostul arbitru l-am stimat, nu neapărat pentru carisma sa, ci pentru simplul fapt că a fost deştept şi a investit în agricultură. Dacă guvernele post-decembriste puneau şi ele accentul pe muncitul pământului, că doar de tehnologie suntem conştienţi cu toţii că au beneficiat, eram departe.

Ne-am putea aminti de canalele de irigaţii care străbăteau întreaga ţară şi au sfârşit prin a fi distruse la ordin. În fine, s-au dus toate pe apa sâmbetei, ce rost mai are acum să dezgropăm morţii?!

Editorial / Daniel Nazare: Reghecampf și Doamna Chiajna

De asemenea, pe Porumboiu l-am mai apreciat şi din alt motiv: lăsa antrenorul să-şi facă treaba, cel puţin până în această vară când a pus punct colaborării cu Inacio, din cauza unor divergenţe legate de numirea lui Edi Iordănescu ca secund.

În schimbul lusitanului l-a adus pe Şumudică, un individ cu un comportament abject şi respingător.

Şi de aici mă întorc din nou pe scena politică şi fac o asemănare între Şumudică şi cei din şleahta USL-istă, fiindcă şi aceştia îmi provoacă repulsie.

Astfel, la referendumul din 29 iulie, dintre două rele nu o voi alege pe cea care mă scârbeşte, voi spune “Nu” marionetelor lui Ion cel parşiv… mai bine un marinar beţiv!

 

 

 

Despre: ,,,,,,,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=41980

Adaugat de la Iul 10 2012. Adaugat in Editorial, Slide, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App