Concurs Euro 2012 / Pariați virtual și câștigați o vodcă de 3 litri și mingea oficială a turneului din Ucraina și Polonia!

Share to Google Plus

Începe Euro 2012 și puteți să beți cu prietenii sau să jucați fotbal. Asta dacă nimeriți scorurile de la turneul final. Unde puteți face asta? Pontpariuri.ro este un site de pariuri / ponturi sportive ce organizeaza periodic concursuri cu premii pentru performantele obtinute. Practic pontpariuri.ro este un joc online unde se pot castiga diferite premii fara sa se cheltuiasca nici un leu.

Daca după finala de la Euro 2012 esti primul in clasamentul nostru, poti castiga o sticlă de vodcă Kozatska Rada Clasic, atenție, de 3 litri! În plus primești și mingea oficială a turneului. Ce zici? Incerci?

Pontpariuri.ro va ramane mereu gratuit si va incerca sa simuleze cat mai bine experienta pariurilor. La inregistrare fiecare utilizator primeste o suma de bani fictivi (500$ virtuali) pe care sa-i foloseasca pentru a genera profituri virtuale. In functie de aceste profituri Pontpariuri.ro ofera diverse premii listate pe site.

Dupa crearea unui cont fiecare utilizator este redirectionat catre lista meciurilor adaugate de Administratorii site-ului Pontpariuri.ro. Jucatorul poate incepe sa adauge pronosticuri imediat dupa inregistrare / logare.

Spre deosebire de alte site-uri de pronosticuri Pontpariuri.ro ofera posibilitatea mai multor tipuri de pariuri (scor exact, double chance, over/under, 1×2 si altele). In functie de profitul fiecaruia intr-o perioada de timp prestabilita, utilizatorul poate castiga premii interesante oferite de Pontpariuri.ro. Fiecare user primeste o suma de bani (500$ bani virtuali!) pe perioada unui concurs.

Fiecare utilizator are dreptul la 10 pronosticuri pe zi. Fiecare utilizator are dreptul la 4 pronosticuri pe acelasi meci. Daca un meci se incheie prin abandonul unei echipe/jucator sau la masa verde, acel meci este anulat precum si toate pronosticurile puse pe el.

Nimic mai simplu: intrati pe www.pontpariuri.ro!

Despre: ,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=39828

Adaugat de la Iun 17 2012. Adaugat in Concurs, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App