Exclusiv pentru clienții români ai bwin: ghiciți scorul marii finale și caștigați o excursie VIP pentru două persone la un meci pe Allianz Arena!

Share to Google Plus

Cel mai mare meci din fotbalul european va avea loc pe 19 mai în München , iar bwin oferă clienților săi din România posibilitatea unui câștig fenomenal în ziua jocului.  

München va deveni capitala europeană a fotbalului pe 19 mai, data celei mai mari finale a fotbalului continental intercluburi. Cu Bayern München pe teren, meciul va fi garantat un spectacol grozav. Dar, în același timp, va oferi o mare oportunitate clienților români, care pot câștiga un incredibil pachet VIP pentru două persoane la un meci pe care Bayern il va joca sezonul viitor.

Pachetul include două bilete VIP la meci, bilete de avion dus-întors și cazarea la un hotel 4 stele.

Drumul cel mai scurt spre Allianz Arena

Cele două echipe care se vor confrunta în finala din 19 mai au muncit un întreg sezon pentru a ajunge pe Allianz Arena, clienții din România ai bwin au o însă o opțiune mult mai ușoară.

Tot ce trebuie să facă e să se înregistreze și să obțină bonusul de înscriere de 50%, de până la 100 RON, sau pur și simplu să intre în contul lor de pe bwin.com, daca deja au unul.

Următorul pas e accesarea promoției prin punerea unui pariu simplu pe finala din 19 mai, iar dacă pariul lor e câștigător, vor fi automat înscriși în marea tombolă.

Pentru mai multe informații și pentru a accesa promoția, intrați pe: www.bwin.com/finala

Despre: ,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=37904

Adaugat de la Mai 11 2012. Adaugat in Concurs, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App