Noi premii în bani și bilete la turneele de poker, disponibile gratuit pe bwin.com!

Share to Google Plus

Cea mai mare platformă de gaming online din lume le oferă clienților săi din România șansa de a câștiga premii fantastice în turneul “Primăvara de Poker Românească”.

De luni, 9 aprilie 2012, s-a dat startul la o noua oferta a bwin. Clienții din România pot intra în cursa pentru premiile senzaționale disponibile în turneul “Primăvara de Poker Românească”, care durează până pe 29 aprilie. Promoția va oferi clienților bwin șansa de a câștiga premii zilnice de $100 și de a se califica pentru finalele de duminică ale turneului, fiecare cu un fond de premii de $1.000.

Turneele freeroll de calificare sunt disponibile de luni pînă sâmbătă la ora 20:00. Primii 70 de jucători din turneele de calificare primesc garantat și un bilet în finala săptămânală!

Finale cu premii în bani și bilete WPT

Cei care vor ajunge în finalele programate duminică vor avea ocazia de a juca pentru un fond de premii garantat de $1.000, care include premii în bani și bilete pentru mari turnee de poker, precum World Poker Tour sau World Series Of Poker. Finalele de duminică vor fi disponibile pe bwin.com începând cu ora 21:00 și pot fi accesate și cu un buy-in de doar 1$+0,10

Bonusuri mari la înscriere

Participarea la turneul “Primăvara de Poker Românească” le poate aduce clienților bwin și bonusuri importante la înscriere. Cei care se înscriu pe bwin.com vor primi un bonus de 100% de până la $500 și pot accesa turneul direct din poker lobby.
Pentru mai multe detalii despre “Primăvara de Poker Românească”, accesați: www.bwin.com/pokerspring.

Despre: ,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=36214

Adaugat de la Apr 10 2012. Adaugat in Concurs, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App