bwin lansează aplicația de poker pentru iPad: posesorii de astfel de tablete pot juca acum Texas Hold’em, pe bani reali, la o rezoluție înaltă

Share to Google Plus

bwin, cea mai mare platformă de gaming online din lume, a lansat aplicația de poker pe bani reali pentru tablete iPad. Noua aplicație are la bază aceeași interfață mobilă ușor de folosit disponibilă pentru iPhone începând cu ianuarie 2011 si pentru Android din iulie 2011.

“Aplicația bwin iPad Poker app oferă clienților bwin acces nelimitat la contul lor de poker – acum la rezoluția maximă a iPad-ului, de 1,024×768 de pixeli”, explică Berthold Kao, cel care conduce Departamentul de Aplicații Mobile și Video al bwin.party. Clienții bwin care utilizează iPhone și iPad trebuie să descarce o singură date update-ul de pe iTunes Store pentru a accesa aplicația de pe ambele terminale.

Aplicația este disponibilă pentru download gratuit pe iTunes Store sau la adresa:

www.bwin.com/ipadpoker

O masă de poker cu multiple opțiuni

Aplicația bwin iPad Poker app oferă pasionaților de poker o nouă modalitate de a juca. Combinația dintre cel mai popular joc de poker al tuturor timpurilor, Texas Hold’em, o interfață ușor de folosit, opțiuni nenumărate și un proces de înregistrare ușor aduce emoție și divertisment în lumea mobilă.

Designul optimizat al aplicației oferă o navigare ușoară și o imagine clară. Cea mai bună mână a unui jucător este afișată automat și istoricul celor mai bune jocuri din sesiunea curentă sunt disponibile cu o singură atingere.

“Aplicația bwin iPad Poker app consolidează statutul nostru de lideri ai divertismentului mobil pe tablete și se bazează pe aplicația de success iPhone Poker app, pe care bwin.party a construit-o cu ajutorul echipelor sale de dezvoltare de produse pentru mobil.

Alături de bwin Sports app, aplicație pentru pariuri făcute înaintea evenimentelor sportive, și un număr mare de jocuri de tip cazinou pentru telefoane cu sisteme de operare Android, iPhone și telefoane cu aplicații de tip Java, oferim acum un întreg portofoliu entuziasmant de jocuri”, a concluzionat Kao.

www.bwin.com/ipadpoker (pentru accesare de pe mobil)
www.bwin.com/mobile

 

Despre: ,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=36216

Adaugat de la Apr 10 2012. Adaugat in Concurs, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App