Concurs / Nimereste scorul la Chelsea-Manchester United (duminica, ora 18.00) si iei trei premii surpriza!

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Ofsaid.ro te invita la un nou concurs in 2012! Totul e simplu: dai un scor corect si marcatorii de la Chelsea-Manchester United (duminica, ora 18.00) si noi iti oferim trei obiecte din magazinele echipelor din Premier League: doua brelocuri originale cu Chelsea Londra si un sac cu Manchester City, rivala celor de la United. Ce ai de facut?

Ai de rezolvat cam 3-4 cerinte: 1) te inscrii la newsletterul nostru, 2) dai like la pagina de Facebook a site-ului nostru si 3) scrie acolo ce scor crezi ca va fi la finalul meciului Chelsea-Manchester United.4) intra pe contul nostru de twitter, da follow si pune rezultatul final si marcatorii!

Cei care au dat deja like sau follow pe twitter pot scrie doar rezultatul si marcatorii! Puneti si cine inscrie: va fi un element de departajare daca veti avea acealsi scor cu alti concurenti. Nu va speriati daca o sa fiti mai multi care nimeriti rezultatul final: vom face o tragere la sorti. Fiecare dintre voi are dreptul doar la un singur pronostic! Puteti pune pronosticuri pina duminica cu cinci minute inainte de startul meciului. Bafta!

Daca ati pus scorul, asigurati-va ca v-ati inscris si la newsletterul ofsaid.ro!

Nu postati rezultatul la finalul acestui articol! Nu se vor lua in calcul decat scorurile si marcatorii pusi pe wall-ul de facebook sau pe twitter! Multa bafta!

Despre: ,,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=30689

Adaugat de la Feb 4 2012. Adaugat in Concurs, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App