(VIDEO) Sondaj / Care credeti ca este mai valoros, Messi sau Maradona?

Articol scris de: Eugen Dinu
Share to Google Plus

Cea mai vehiculata intrebare din ultima perioada este urmaroare: care dintre cei doi mari fotbalisti argentinieni, Lionel Messi si Diego Armando Maradona, este mai bun.

La emisiunea “Digi Sport Special” s-au analizat evolutiile celor doi jucatori importanti, tinand cont si de faptul ca “El Pibe d’Oro” nu a confirmat la gruparea catalana, al carei lider, la ora actuala, este Messi.

Insa, acest criteriu nu este elocvent, deoarece Diego nu a avut timp sa-si arate adevarata clasa in tricoul Barcelonei, din cauza disensiunilor dintre el si presedintele “blau-grana” al acelor vremuri, Josep Lluís Núñez.

Cearta cu oficialul iberic l-a adus pe Maradona in situatia de a cere transferul in anul 1984, la numai doi ani de la semnarea contractului cu formatia “extraterestra”, desi castigase Cupa Regelui si Supercupa Spaniei si marcase de 22 de ori in 36 de partide.

Mai mult, Leo Messi nu a impresionat, inca, la reprezentativa Argentinei, cea cu care “Marado” a obtinut titlul mondial, in anul 1986, el fiind desemnat si “Gheata de Aur” a turneului.

Asadar, in opinia dumneavoastra, care este cel mai bun dintre cele doua talente ale “sportului rege”?

 

 

Despre: ,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=30469

Adaugat de la Ian 30 2012. Adaugat in analiza, Main, Ultimele stiri, Video. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App