Pontpariuri.ro / De Martisor poti castiga un tricou original cu FC Liverpool: trebuie doar sa fii inspirat la pariuri

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

De acum inainte aveti unde paria: totul e foarte simplu. Pontpariuri.ro este un site de pariuri / ponturi sportive ce organizeaza periodic concursuri cu premii pentru performantele obtinute. Practic pontpariuri.ro este un joc online unde se pot castiga diferite premii fara sa se cheltuiasca nici un leu.

Daca pina pe 1 martie esti primul in clasamentul nostru, poti castiga un tricou original al echipei engleze FC Liverpoool. Apoi, daca esti la fel de bun, intri in lupta pentru o tableta Samsung Galaxy, concurs care tine pina pe 1 mai 2012. Ce zici? Incerci?

Acestea fiind spuse Pontpariuri.ro va ramane mereu gratuit si va incerca sa simuleze cat mai bine experienta pariurilor. La inregistrare fiecare utilizator primeste o suma de bani fictivi (500$ virtuali) pe care sa-i foloseasca pentru a genera profituri virtuale. In functie de aceste profituri Pontpariuri.ro ofera diverse premii listate pe site.

Dupa crearea unui cont fiecare utilizator este redirectionat catre lista meciurilor adaugate de Administratorii site-ului Pontpariuri.ro. Jucatorul poate incepe sa adauge pronosticuri imediat dupa inregistrare / logare.

Spre deosebire de alte site-uri de pronosticuri Pontpariuri.ro ofera posibilitatea mai multor tipuri de pariuri (scor exact, double chance, over/under, 1×2 si altele). In functie de profitul fiecaruia intr-o perioada de timp prestabilita, utilizatorul poate castiga premii interesante oferite de Pontpariuri.ro. Fiecare user primeste o suma de bani (500$ bani virtuali!) pe perioada unui concurs.

Fiecare utilizator are dreptul la 10 pronosticuri pe zi. Fiecare utilizator are dreptul la 4 pronosticuri pe acelasi meci. Daca un meci se incheie prin abandonul unei echipe/jucator sau la masa verde, acel meci este anulat precum si toate pronosticurile puse pe el.

Nimic mai simplu: intrati pe www.pontpariuri.ro!

Despre: ,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=29970

Adaugat de la Ian 29 2012. Adaugat in Concurs, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App