7 concluzii după meciul Oţelul Galaţi – Manchester United

Articol scris de: Eugen Dinu
Share to Google Plus

1.      O echipă românească oricât de bine ar evolua într-o partidă cu miză, nu poate să menţină acelaşi ritm şi cedează până la finalul acesteia.

2.      Cel care ar trebui să ofere stabilitate şi siguranţă unei formaţii, căpitanul, în cazul de faţă Sergiu Costin, se comportă exact invers atunci când provine de pe meleagurile „carpato-danubiano-pontice” şi o comite când ţi-e lumea mai dragă.

3.      Oţelul Galaţi a arătat bine în teren, ajutată şi de impreciziile din jocul grupării antrenate de Sir Alex Ferguson.

4.      Manchester United a avut o evoluţie mediocră cu o echipă care se află pe locul 9 în primul eşalon fotbalistic din România, deşi emite pretenţii la câştigarea Ligii Campionilor.

5.      Diferenţa de valoare dintre un jucător de 20 de milioane de euro şi unul de câteva sute de mii nu este atât de mare pe cât o indică, la prima vedere, preţul, demonstrându-ne că fotbaliştii din afara graniţelor ţării noastre sunt „umflaţi” de către impresari.

6.      Manchester s-a impus la Bucureşti, chiar dacă nu a fost cu nimic mai presus decât Oţelul.

7.      Federaţia Română de Fotbal ar fi trebuit să mai aştepte o perioadă de timp până să pună stadionul „Naţional Arena” la dispoziţia cluburilor, deoarece gazonul nu s-a prins în totalitate şi încă mai sar petice de iarbă.

 

 

Despre: ,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=21020

Adaugat de la Oct 19 2011. Adaugat in analiza, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App